23.4 C
Copacabana
sâmbătă, 22 iunie 2024

Latest Posts

Maia Sandu, invitată la unul din cele mai prestigioase interviuri din Financial Times, „Lunch with FT”

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, a fost invitată la unul din cele mai prestigioase interviuri din Financial Times, „Lunch with FT”, la care ziariștii publicației britanice stau la masă cu personalitatea intervievată și apoi relatează atât discuția, cât și atmosfera în care a avut loc.

„Maia Sandu nu are doar un set admirabil de principii publice. Ea are, de asemenea, cea mai grea provocare dintre toți liderii pro-occidentali din Europa, după Volodymyr Zelenski: o economie post-sovietică în dificultate; secesioniști pro-ruși care au izolat o bucată din stat; un electorat divizat din punct de vedere etnic și amenințarea constantă a Kremlinului de a se amesteca pentru a o răsturna.

Mai mult, Sandu este un tehnocrat într-o lume a politicii bizantine (…) Cu câteva ore mai devreme, am urmărit-o cum a informat presa în palatul prezidențial din capitala Chișinău. Prezentând cu rapiditate cifrele pentru un proiect de dezvoltare rurală „Satul european”, ea părea a fi oficialul Băncii Mondiale care a fost odată. (…) Sandu mi-a spus mai târziu că a găsit greu arta de a vorbi în public atunci când a intrat în politică”, scrie Financial Times.

mai mult la :  /defapt.ro/

 

Maia Sandu, invitată la unul din cele mai prestigioase interviuri din Financial Times, „Lunch with FT”: „Ar vrea să refacă Uniunea Sovietică”

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.